N
Ä
R

 

DE BÄSTA ögonblicken är de du kommer ihåg!

FAMILJEFOTOGRAF & BARNFOTOGRAF I STOCKHOLM, VALLENTUNA

Vi jobbar med familjefotografering i hela Stockholm, hemma hos er eller i vår studio i Bällstaberg, Vallentuna och vi är besatta av att fånga ögonblick. De där stunderna du vill minnas nu, imorgon och om tio år. Det är så många delar av ditt liv som bara försvinner utan att du kommer ihåg dem. Små händer i dina, blöta pussar eller bara den där tiden med din familj där du verkligen är där - närvarande - bara ni. De bästa ögonblicken du har, är de du kommer ihåg. 

 
Jag ångrar de där familjebilderna vi tog med barnen
— sa ingen av våra kunder någonsin
bakgrund.jpg
 
 

VÄLJ DET ALTERNATIV SOM PASSAR ER BÄST

En fotografering tycker vi ska vara rolig och minnesvärd, men den skall framför allt vara på en plats som skapar de minnen ni är ute efter.  Bilderna ska ju ändå vara något som ni lever med både nu och om tio år och kanske vill ni hellre ha bilder hemifrån att minnas eller så passar studio er bäst. Välj ett av våra tre alternativ eller fråga oss - vi har koll!

 

V
A
R


STUDIO

Vår stora fräscha studio finns ett kaninskutt ifrån hållplatsen Kragstalund i Vallentuna. Här finns alla bekvämligheter för hela familjen och du är välkommen att ta av dig skorna o slå dig ned i soffan en stund med en kopp varmt. 
 

Se fler bilder från studion>>

UTOMHUS

Stora ängar, sandstränder eller skogsgläntor. Att vara utomhus för en fotografering ger rosiga kinder och  spring i bena. Vi älskar vackra platser när solen står lägre på himlen. En plats som ni tycker om, eller något av våra smultronställen.

Se fler bilder utomhus>>

HEMMA HOS

Vill ni fånga livet som det är, där ni är? En fotografering hemma  är en blandning av dokumentär lifestyle fotografering och lite lek och bus för specifika bilder. Bry dig inte om det är damm i hörnen eller disk i köket - vi gillar er som ni är oavsett småbarnskaos.

SE FLER BILDER FRÅN HEMBESÖK>>

 

Kan vi svara på dina frågor?

+ Kan vi vara flera?

Tillhör ni samma familj så kan vi hantera större grupper utomhus men max 8 personer i studio (vuxna & barn). Vid vårt designmöte där vi har bildvisning så bör alla vara med som skall lägga beställning.

+ Vart sker fotograferingen?

Vi kommer överens om det tillsammans. Vi möts utomhus på något av våra smultronställen eller så fotograferar vi i vår studio i Vallentuna. Vi kommer också gärna hem till er (Hemma-hos-tillägg +300:-) Allt beror på vad ni har för önskemål och förväntningar.

+ Jobbar ni bara i Stockholm?

Vi finns i Vallentuna, och jobbar över hela Stockholm. Men vi fotograferar även familjer i Dalarna, Värmland och på Öland. Ställen där vi befinner oss ofta helt enkelt.

+ Vem av er fotograferar?

Om ni är dödskär i någon av oss - berätta gärna det, men vi bokar alltid utifrån hur vårt schema ser ut just då. Vi lovar, vi är nästintill kloner av varandra.

+ Vad kostar det

En fotografering hos oss kostar från 900 kronor i serviceavgift beroende på vardag/helg. Sen beställer ni de bilder ni älskar mest. Vanliga kombinationer är printar och digitala filer. Detta finns från 5 950 kronor.

+ Kan vi beställa digitala filer?

Ärligt - Vi vet vad som händer med digitala filer som beställs. De hamnar på datorn eller något moln nånstans. Därför vill vi erbjuda dig servicen att även göra något annat. Du hittar dock även digitala filer i vårt produktsortiment och vi hjälper er gärna att lägga de till er order.

+ Gör ni andra fotograferingar än familjer?

Vi har alla typer av upplevelser. Kärleksfotograferingar, Par som är gravida och alla typer av familjer. Alla har samma serviceavgift.

+ HAR VI MÖJLIGHET ATT DELBETALA?

Ja absolut! Vi samarbetar med Sveriges bästa finansieringsföretag - PayEx. Delbetalningen är räntefri men inkluderar en uppstartsavgift om 145 kronor samt en aviavgift på 29 kronor. Ni betalar av i er takt i upp till 20 månader.

+ Våra barn kan inte sitta stilla!

Så roligt! Det kan inga andra barn heller! Vi lovar, vi har hanterat alla typer av situationer förut. Det som aldrig fungerar är mutor eller hot, därför är det inget vi gör. Vi leker lekar och de flesta barn blir förr eller senare nyfikna på vad vi gör och hänger med. Tro oss - det kan se ut som kaos, men vi har full koll. Tittar ni på våra bilder här på sidan så ser ni också barn som sitter stilla o tittar på oss... De var också sjövilda små busar!

+ Vi gillar inte kameror

Om vi fick pengar för varje gång någon säger något av följande:

  • Jag blir inte bra framför kameran
  • Jag blinkar konstigt
  • Vad ska jag göra av mina händer

så skulle vi leva lyxliv på Aruba nu... Vi förstår. Att "fotograferas" är obekvämt. Därför sysslar inte vi med sånt. Vi umgås bara. Pratar lite. Kanske får ni feeling och vill kramas. Sånt har hänt. Vi lovar - ni är inte annorlunda än andra, och vi kommer fånga er precis som ni är. Underbara!

+ NÄR FÅR VI SE BILDERNA

Vi delar alltid med oss av något litet ganska snart efter vår lekdejt. Därefter får ni se resten på vårt designmöte.

+ HUR GÅR BOKNING TILL

Kul att du frågar! Vi hör av oss till dig efter att du skickat din förfrågan och kollar om du har lust o ha ett samtal över telefon. Då presenterar vi oss och vad vi gör och svarar på alla frågor du kan tänkas ha. När du sedan gillar oss jättemycket och vill boka så skickar vi ett bokningsförslag och ett avtal. När det är accepterat så får ni en faktura på er Serviceavgift samt eventuella tillval som "Hemma-hos-fotografering" och/eller Designmöte på kvällstid och hemleverans av produkter. Efter reglering av avgiften är ni bokade. Sen börjar det roliga. Vi har full koll på när vi ska ses och kommer att hålla kontaken med er tills det är dags. Hur ofta vi hörs innan er dag beror på hur långt i förväg vi får er bokning. Hoppas det besvarade din fråga.

Oh så fint den där USB-stickan hänger på väggen
— sa ingen, någonsin
bakgrund.jpg
 

HUR

KONTAKTA OSS - Skicka kärleksbrev via vårt formulär eller till info@360you.se så planerar vi något skoj!

BOKA - vår expertis, service och familjefotograferingen kostar 900-1500 kr 

LEK O MYS LOSS VID EN FOTOGRAFERING - Vi lovar att det blir ett minne för livet!

FÅ HJÄLP ATT GÖRA NÅGOT AV ERA BILDER - investera i de produkter och bilder ni vill ha VID ETT PERSONLIGT MÖTE

LEVERANS OCH SPIKA UPP PÅ VÄGGEN - eller ja, spika helst inte i albumen... 

Pssst... Vi tycker om att veta saker. Vart vi ska, vilken tid och vad som ska hända när vi är där. Vi tänker att ni kanske är likadana? Därför snålar vi inte med kunskap och information utan hjälper er hela vägen från förfrågan till leverans. Faktum är att vi kanske till o med hör av oss efter det också... Bara för o kolla läget liksom.


populära kombinationer

 

Så. Vad brukar andra familjer köpa? Det är en ganska vanlig fråga som vi gärna besvarar.
Så här är några populära kombinationer.

 

 
 

• Print I RAM
• digitala filer för framkallning

FRÅN 5 950 KR

• FOTOBOK
• DIGITALA FILER FÖR FRAMKALLNING


FRÅN 7 500 KR

• ART PLATES I COLLAGE
• DIGITALA FILER FÖR FRAMKALLNING

från 9 400 KR

 

 
Er story berättas bäst i en bok. Vi hjälper er att välja ut era favoritbilder och sen designar vi ert album tillsammans. Som en familjesaga ni kan läsa om och om igen..

Er story berättas bäst i en bok. Vi hjälper er att välja ut era favoritbilder och sen designar vi ert album tillsammans. Som en familjesaga ni kan läsa om och om igen..

Vilken är din favoritfärg? Tåligt omslag i linne i er valda färg eller foto, med tjocka och laminerade sidor för kladdiga små fingrar! YES! Vi har tänkt på allt!

Vilken är din favoritfärg? Tåligt omslag i linne i er valda färg eller foto, med tjocka och laminerade sidor för kladdiga små fingrar! YES! Vi har tänkt på allt!

Era bilder i ramar eller på snyggt designade art plates att sätta på väggen. En och en eller varför inte sätta i ett collage? Vi lovar o visa hur det kan se ut så du slipper gissa.

Era bilder i ramar eller på snyggt designade art plates att sätta på väggen. En och en eller varför inte sätta i ett collage? Vi lovar o visa hur det kan se ut så du slipper gissa.

Beställer ni era digitala filer som back-up så levereras dessa på USB så att ni vet var ni har de. Hem och mata dropbox-trollet och vips så har ni de på två ställen!

Beställer ni era digitala filer som back-up så levereras dessa på USB så att ni vet var ni har de. Hem och mata dropbox-trollet och vips så har ni de på två ställen!

 

DÅ KÖR VI VA?

 
 
 
 
familjefotografering_jansson_46.jpg
 

FAMILJEFOTOGRAFER o BARNFOTOGRAFER I STOCKHOLM & VALLENTUNA

Våra superhjälte-krafter är vardagsberättelser och familjekaos utomhus, hemma hos er eller i studion i Vallentuna. Om ni bjuder in oss i era liv är det garanterat för att ni vill ha äkta ögonblick, gapskratt, varma kramar, syskonbråk, syskonkärlek, familjeäventyr berättade med en dokumentär och lekfull stil. Kanske serverat med lite choklad till. Vi älskar choklad. Välkommen till vår värld av kärlek!

Vi driver företaget 360You - med utgångspunkt från vår studio norr om Stockholm (Vallentuna). Förutom o busa med familjer vid en familjefotografering eller barnfotografering så jobbar vi även med bröllop, företag och utbildar fotografer i hur du får lekfulla bilder samt service & kommunikation.

LINDA om cizzi

Cizzi är bäst på att komma på roliga lekar och med sin partner, giraffen Walter så finns det INGET hon inte kan göra. Förutom o äta broccoli - det är hennes kryptonit och hon lovar o svär att hon skulle ruttna som en torkad fis om hon får i sig det. Hennes superkraft är att få barn och vuxna att fnissa från magen. 
Pssst. Cizzi e den med grå kofta...

Cizzi om Linda

Om ni inte redan har träffat Linda så måste ni bara göra det! Få är så påhittiga och knasiga som hon, även om hon skyller på kaninen Torsten… Men var beredda, hon kanske försvinner. Ja, hon är bara 153 cm lång och ganska lätt att tappa bort.  Lindas superkraft är att få er att leka som om ni alla vore 5 år igen.
Pssst. Linda är har rödblont hår...

 

DON'T BE A STRANGER - SKICKA EN RAD ELLER TVÅ!

Vi svarar på kärleksbrev vardagar mellan 9 - 17 så kontaktar du oss över helgen så får du svar nästföljande vardag. 
Sättet du kommunicerar med oss är upp till dig men följande sätt rekommenderas:

 
  1. Använd formuläret här under eller knappen "maila oss"
  2. Tagga oss i sociala medier.
  3. Skriv till oss via 360You Photography på Facebook
  4. Locka med choklad så kommer vi fortare än kvickt...