Är ni redan bokade o klara?
Logga in på kundportalen för att se just Er bokning!


familjen först!

HÄR ÄR NÅGRA SAKER VI tycker du ska vet om oss

• VI ÄLSKAR familjebus
• LINDA ÄR KORT, CIZZI ÄR LÅNG
• LINDA ÄLSKAR konstiga saker som grönkål och kombucha
• CIZZI ÄR RÄDD FÖR BROCCOLI MEN ÄLSKAR choklad
•VI ÄR UNGEFÄR LIKA EXALTERADE ÖVER att få leka med er som en treåring på julafton

Vi tror att er familj är helt unika i hur ni är med varandra och vi tänker hjälpa er att visa det! Oavsett vem av oss som ni får träffa!

 
 
 

SÅDANT SOM ÄR BRA ATT VETA

Vi tycker om att veta saker. Vart vi ska, vilken tid och vad som ska hända när vi är där. Vi tänker att ni kanske är likadana? Därför snålar vi inte med kunskap och information utan hjälper er hela vägen från förfrågan till leverans. Faktum är att vi kanske till o med hör av oss efter det också... Bara för o kolla läget liksom.

 

 

SÅHÄR GÅR DET TILL


 
familjefotografering-stockholm-vallentuna-cecilia-pihl-linda-rehlin-juliette-18.jpg

Vi vet, vi förstår livspusslet!

Bilderna på det finaste vi har, är något av det viktigaste som finns för oss. Därför vill vi ge er det absolut bästa. Vi vet hur det är att ha stora planer på att "ta tag i det där albumet någon gång" och känslan av dåligt samvete som kommer krypandes över alla bilder som väntar på att dö på en hårddisk eller i nåt moln du glömt inloggningen till.

Vi jobbar med att lösa problem! Ditt problem är att du saknar familjebilder på väggen - och vi löser det! Hos oss får ni inte bara en rolig familjefotografering, ni får full service och vägledning med att välja hur ni sedan vill leva med era bilder vare sig det är på väggen, i album eller filer.

Målet är alltid en färdig produkt i handen! Det enda ni behöver är hammare och spik! Skulle ni inte ha hammare och spik kan ni muta Cizzi med choklad så kommer hon säkert o hjälper er.

 
familjefotograf-stockholm-vallentuna-cecilia-pihl-linda-rehlin-teo-4.jpg

förberedelser - mat & sovklockan

Er komfort är alltid viktigast för oss! Därför är det viktigt att alla är sitt bästa jag när vi ses. Eller ja, i alla fall inte sitt allra värsta "jag-är-urtrött-och-har-farligt-lågt-blodsocker"-Jag. Att planera mellanmål för alla involverade och eventuell sovstund innan vi ses kan vara klokt. Små barn träffar vi helst på förmiddagen och aldrig efter dagis. 

Eftersom att vi vill att ni ska må bra så kan ni alltid omboka er session om någon är sjuk. Vi vill inte alls att ni ska minnas era barn när de har feber och vi vill inte ge någons bacillusker till andra barn heller. Så kom ihåg, även om det är kort varsel - boka om vid sjukdom. 
 

 
familjefotografering_stockholm_familjefotograf_linda rehlin_familjefotograf vallentuna cecilia pihl_-10.jpg

vad hjälper vi er med?

Vi jobbar med full service! Det betyder att vi tar hand om er från bokning till leverans så att du alltid ska veta vad som händer. Vid en bokning så skickar vi en faktura på vår serviceavgift och därefter bokar vi en dag då vi ses. 
Tillsammans kommer vi fram till vad som passar er bäst. En fotografering hemma hos er, utomhus eller i studiomiljö. Under vår konsultation så kommer vi prata om de olika alternativen. När vi ses så förbereds ni på en lekstund mer än en fotografering och vi kommer aldrig be er att titta in i kameran och le. Vi jobbar med naturliga lekar och inga barn behövs mutas för att vara med. Vid beställning så hjälper vi sedan er att leva med era favoritbilder på bästa sätt. Som vi sa, vi tar hand om er!

 
familjefotograferin stockholm_familjefotograf stockholm_barnfotograf_familjefotograf vallentuna_familjefotograf bagarmossen_linda rehlin_Cecilia pihl

VAD KOSTAR DET?

För oss är det viktigt att ni har något mer än bara era digitala filer när vi skiljs åt, därför är det extra förmånligt att beställa en produkt. Istället för färdiga paketpriser så låter vi dig bygga ditt eget paket med produkt och digitala filer.

Självklart finns möjligheten att bara beställa era digitala filer om ni så önskar, men vi tipsar om att USB-minnen inte är jättesnygga på väggen och bidrar inte alls med några goa känslor eller kärleksfulla minnen om de inte sitter inpluggade i en dator. Då o då händer det också att de däringa pixlarna i filerna går sönder. Just saying... Ta en titt på vad vi kan erbjuda dig och dröm om vad just Du helst skulle vilja ha.


frågor & svar

+ Hur många kan vi vara?

Tillhör ni samma familj så kan vi hantera upp till 12 personer utomhus men max 6 personer i studio (vuxna & barn). Vid vårt designmöte där vi har bildvisning så bör alla vara med som skall lägga beställning.

+ Vart sker fotograferingen?

Vi kommer överens om det tillsammans. Vi möts utomhus på något av våra smultronställen eller så fotograferar vi i studion i Bagarmossen. Vi kommer också gärna hem till er (Hemma-hos-tillägg 400:-) Allt beror på vad ni har för önskemål och förväntningar.

+ Jobbar ni bara i Stockholm?

Nej, vi fotograferar även familjer i Dalarna, Värmland och på Öland. Ställen där vi befinner oss ofta helt enkelt.

+ Vem av er fotograferar?

Om ni är dödskär i någon av oss - berätta gärna det, men vi bokar alltid utifrån hur vårt schema ser ut just då. Vi lovar, vi är nästintill kloner av varandra.

+ Vad kostar det

En fotografering hos oss kostar 900 kronor i serviceavgift. Sen beställer ni de bilder ni älskar mest. Du hittar vår investeringsguide här ovanför.

+ Kan vi få ett bildgalleri?

Vi vet vad som händer med digitala filer som beställs. De hamnar på datorn. Därför vill vi erbjuda dig hjälpen att göra något annat. De flesta av våra kunder uppskattar just denna tjänst mest av allt. När vi kommit fram till en beställning så ordnar vi gärna ett galleri om du vill dela med dig av era bilder till familjen.

+ Gör ni andra fotograferingar?

Vi har alla typer av upplevelser. Från kärleksfotograferingar, Par som är gravida och alla typer av familjer. Alla har samma serviceavgift

+ HAR VI MÖJLIGHET ATT DELBETALA?

Ja absolut! Vi samarbetar med Sveriges bästa finansieringsföretag - PayEx. Delbetalningen är räntefri men inkluderar en uppstartsavgift om 145 kronor samt en aviavgift på 29 kronor. Ni betalar av i er takt i upp till 20 månader.

+ Våra barn kan inte sitta stilla!

Så roligt! Det kan inga andra barn heller! Vi lovar, vi har hanterat alla typer av situationer förut. Det som aldrig fungerar är mutor eller hot, därför är det inget vi gör. Vi leker lekar och de flesta barn blir förr eller senare nyfikna på vad vi gör och hänger med. Tro oss - det kan se ut som kaos, men vi har full koll. Tittar ni på våra bilder här på sidan så ser ni också barn som sitter stilla o tittar på oss... De var också sjövilda små busar!

+ Vi gillar inte kameror

Om vi fick pengar för varje gång någon säger något av följande:

  • Jag blir inte bra framför kameran
  • Jag blinkar konstigt
  • Vad ska jag göra av mina händer

så skulle vi leva lyxliv på Aruba nu... Vi förstår. Att "fotograferas" är obekvämt. Därför sysslar inte vi med sånt. Vi umgås bara. Pratar lite. Kanske får ni feeling och vill kramas. Sånt har hänt. Vi lovar - ni är inte annorlunda än andra, och vi kommer fånga er precis som ni är. Underbara!

+ NÄR FÅR VI SE BILDERNA

Vi delar alltid med oss av något litet ganska snart efter vår lekdejt. Därefter får ni se resten på vårt designmöte.

+ HUR GÅR BOKNING TILL

Kul att du frågar! Vi hör av oss till dig efter att du skickat din förfrågan och kollar om du har lust o ha ett samtal över telefon. Då presenterar vi oss och vad vi gör och svarar på alla frågor du kan tänkas ha. När du sedan gillar oss jättemycket och vill boka så skickar vi ett bokningsförslag och ett avtal. När det är accepterat så får ni en faktura på er Serviceavgift samt eventuella tillval som "Hemma-hos-fotografering" och/eller Designmöte i ert hem och hemleverans av produkter. Efter reglering av avgiften är ni bokade. Sen börjar det roliga. Vi har full koll på när vi ska ses och kommer att hålla kontaken med er tills det är dags. Hur ofta vi hörs innan er dag beror på hur långt i förväg vi får er bokning, men det sista ni hör av oss innan vi ses är ett sms på morgonen som påminner er om när vi ska ses! Vi tror som sagt på kommunikation. Hoppas det besvarade din fråga.


Kontakta oss

Vi är alltid lätta att komma i kontakt med och vi svarar på alla mail inom 24 timmar eller nästkommande helgfria vardag. 

 
Namn *
Namn

vi finns här

Vår busiga studio finns på Bällstabergs Torg i Vallentuna, ett kaninskutt från Roslagsbanan.